Bekijk hier alle workshops

Workshop dromen creëren
Alles begint met een droom! Het is de kracht van gedachten die de werkelijkheid creëert. We noemen dit de wet van de aantrekkingskracht. Alles waar jij bewust of onbewust je aandacht op richt dat trek je aan. Door datgene wat je graag wilt in jouw leven te visualiseren kun je de werkelijkheid creëren waar jij gelukkig van word. foto dromen creërenkopie In deze workshop gaan we julllie dromen bekrachtigen en zichtbaar maken. Na ontvangst leg ik jullie uit hoe je door middel van visualisatie jouw gevoel en daarmee jouw beleving kunt beïnvloeden. Ook leg ik uit welke kleuren je kunt gebruiken om je dromen kracht bij te zetten en hoe je de eigenschappen die je nodig hebt om jouw dromen waar te maken kunt activeren. Om het makkelijk te maken om jouw droomleven voor je te zien gaan we creatief aan de slag met inspirerende afbeeldingen, teksten, en andere materialen en maken ieder ons eigen visionbord. Het word een kunstwerk waar je nog lang van na geniet! Deze workshop is heel geschikt voor groepen maar kan eventueel ook individueel gedaan worden. Het is mogelijk om de workshop op een door jou gekozen plek te doen maar jullie zijn ook welkom in mijn atelier in Apeldoorn. De duur van deze workshop is ca. 2 uur. In overleg een ochtend, middag of avond. Voor deze workshop vanaf 4 personen is de prijs p.p. €30,- Inclusief iets lekkers, drankjes en alle materialen. Het is altijd mogelijk om de workshop uit te breiden met een lekkere lunch en/of andere workshop onderdelen. Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie.
Workshop Beleef Kleur!
Kleur is magisch! Het is iets wat je niet alleen met je ogen waarneemt maar ook met je hart. Het is overal om je heen, de hele dag door word je er door beïnvloed. Onbewust reageer je op de signalen die door een kleur worden afgegeven. Kleur is dan ook nauw verbonden met emotie. Dat wil niet zeggen dat iedereen hetzelfde reageert op een kleur. Kleur is dus heel persoonlijk, en is daarmee dan ook een prachtige manier om je mee uit te drukken. Je voorkeur voor bepaalde kleuren verteld iets over hoe jij je van binnen voelt. Kleur beleven foto In de workshop Beleef Kleur laat ik je zien en beleven wat kleur allemaal kan doen. In een korte introductie vertel ik over kleureigenschappen en hoe je kleur in je leven kunt toepassen. Je gaat kleuren kiezen vanuit jouw intuïtie en aan het werk met tekenmateriaal en stoffen. Ook gaan we kleuren dragen om te voelen wat kleur in kleding met je doet, zowel jij zelf als degene die naar je kijkt worden er namelijk sterk door beïnvloed. De workshop is geschikt voor kleine groepen tot 8 personen maar kan eventueel ook individueel. Het is mogelijk om de workshop op een door jou gekozen plek te doen maar jullie zijn ook welkom in mijn Atelier in Apeldoorn. De duur van deze workshop is 3 uur. In overleg een ochtend, middag of avond. Voor een workshop vanaf 4 personen is de prijs p.p. €40,- Inclusief iets lekkers, drankjes en materialen. Het is altijd mogelijk om de workshop uit te breiden met een lekkere lunch of andere workshop onderdelen. Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie.
Workshop Intuïtief schilderen
Intuïtief schilderen is een heerlijke manier om dichter bij jezelf te komen. Je hoeft helemaal geen ervaring met tekenen of schilderen te hebben. Het resultaat is altijd mooi. Bezig zijn vanuit je gevoel, loslaten van het denken. Verrassende kleuren en vormen zullen ontstaan. Door het schilderen krijg je inzicht in wat je innerlijke krachten zijn. Waar je wensen en dromen liggen en hoe je deze waar kunt maken. foto intuitief schilderenkopie Tijdens deze workshop maak jij jouw eigen schilderij. Ik ontvang jullie in ontspannen sfeer met een welkoms drankje en iets lekkers. Je krijgt een korte uitleg over de verschillende materialen waar je mee kunt werken. Dan begint jouw avontuur op het schilderdoek. Je zult genieten van het plezier en de ontspanning en je verbazen over je eigen kleurenpracht. Uiteindelijk gaan we samen kijken naar wat er is ontstaan. Ik help je om de kleuren en vormen in je schilderij te vertalen. We schrijven je inzichten op en geven het schilderij een naam. Aan het einde van de workshop neem je jouw schilderij mee naar huis en kun je het plaatsen op een plek waar je dagelijks even langsloopt. Zo zal je schilderij je ondersteunen in je groeiproces en je herinneren aan je innerlijke kracht. De workshop is geschikt voor kleine groepen tot 8 personen maar kan desgewenst ook individueel. We kunnen schilderen in mijn Atelier in Apeldoorn maar ook op een door jou gekozen plek. Bij mooi weer is het mogelijk om buiten te schilderen. De prijzen van de workshop zijn vanaf 4 personen €40,- p.p. inclusief hapjes, drankjes, materialen en één schilderdoek van 60×80 cm. Deze workshop duurt 3 uur. In overleg een ochtend, middag of avond. Het is altijd mogelijk om de workshop uit te breiden. Ik kan bijvoorbeeld een dagprogramma samenstellen inclusief een lekkere lunch waarbij we dieper op de intuïtie in kunnen gaan en meerdere schilderijen kunnen maken. Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie.
Look & Feel Good Shoot!
Een uitgebreide visagie workshop en een prachtige fotoshoot! Collage ladies 2kopie Na een warm welkom met iets lekkers en een drankje beginnen we met een korte kleuranalyse. Dit doe ik met behulp van kleurdoeken die laten zien of jij een koel, midden of juiste een warm huidtype bent. Je ziet zo direct welke kleuren jou het mooist staan. Hierna starten we met de visagieworkshop. In 10 stappen brengen  we een complete make-up aan. Tussendoor is er ruim gelegenheid voor persoonlijk advies en het stellen van vragen. Jullie krijgen een uitgebreide handout mee naar huis met de tips & tricks die jullie hebben geleerd En dan is het tijd voor de fotoshoot! collage ladies 1kopie Fotografe Angela Stouten weet als geen ander hoe ze jullie prachtig in beeld kan brengen. Van iedereen afzonderlijk word een fotoserie gemaakt met portretfoto’s en foto’s waar je helemaal op staat. Wanneer jullie met een groep komen word er ook nog een mooie groepsfoto van jullie gemaakt. Na afloop krijgen jullie per mail een link waar jullie elk afzonderlijk de foto’s van kunnen downloaden en op standaard formaat kunnen uitprinten. De duur van deze workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers 3 á 4 uur. Tijden en dagen zijn in overleg. De prijs voor deze workshop inclusief fotoshoot is €80,- p.p. DSC_2036 (1) meer kleur
Workshops visagie
Tijdens de workshop visagie leer je hoe je een mooie basismake-up bij jezelf aan kunt brengen. Je leert hoe je kleuren kunt kiezen die passen bij de kleur van jouw huid, haar en ogen. En hoe je de vormen in jouw gezicht zo mooi mogelijk kunt omlijsten. Visagieworkshop collage 1kopie We beginnen met een korte kleurenanalyse waarbij ik laat zien welk kleurtype jij bent. Door gebruik te maken van kleurendoeken kun je direct zien wat jou wel en niet flatteert. In 10 stappen leren jullie allerlei tips & tricks over o.a. camouflage, een frissere blik creëren, de juiste kleuren kiezen, gezichtsvormen en nog veel meer. De duur van deze workshop is ongeveer 2,5 uur. Voor een workshop v.a. 4 personen is de prijs €40,- p.p. inclusief iets lekkers, drankjes en materialen. Het is altijd mogelijk om de workshop uit te breiden met een lekkere lunch of andere workshop onderdelen. Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie.

Voel je vrij om vragen te stellen

Contact met Sensistijl