l

Je bent van harte welkom in mijn ecovriendelijke kapsalon.

Hier gaat het om schoonheid van binnen naar buiten. Dat jij je welkom voelt, met zorg en aandacht word behandeld en blij bent met jouw haar.

Schoonheid en duurzaamheid versterken elkaar. Het maakt dat mooi ook echt goed voelt.

Ik werk met minerale haarkleuringen, plantenkleuringen en verzorgingsproducten van Rodolphe & Co (http://www.rodolphe-co.com/en/) Deze producten zijn natuurlijk en zacht en hebben de pure kwaliteit die je van een professioneel product mag verwachten.
Mijn naam is Brendy Vorderman, ik ben haarstylist en heb bewust gekozen om te werken met eerlijke producten. Voordat ik een duurzame haarstylist werd heb ik heel wat jaren gewerkt met reguliere grote kappersmerken. Hoewel ik hiermee tot mooie resultaten kon komen voelde het werken op deze manier voor mij steeds minder goed. Ik zag dat steeds meer mensen een gevoelige hoofdhuid kregen en merkte dat duurzaamheid voor mij als mens ook steeds belangrijker werd. Ik werd me meer en meer bewust van de wereld waarop wij leven en de invloed die onze levensstijl heeft op onze omgeving en op onze gezondheid.

Daarom ben ik in 2014 gestart met “groene” producten. Vanuit een kleine salon in huis die als een soort testlab fungeerde ben ik gaan experimenteren met ecovriendelijke haarkleuringen. Bij Green Company/Chapter Green (https://www.chapter.green/) heb ik uiteindelijk kennis gemaakt met de producten van Rodolphe & Co. Hiermee viel het bewuste puzzelstukje op haar plek. Eerlijke producten, gezond haar, mooie kleuren, veel glans, alle creatieve mogelijkheden én bijdragen aan een nieuwe wereld waarin we respectvol omgaan met onze planeet, met onszelf en met elkaar.
In februari 2020 ben ik verhuisd naar een nieuwe plek. Ik heb mijn eigen salon gebouwd in de Nettenfabriek in Apeldoorn. Een fijne creatieve plek waar ik samen met collega ondernemers invulling geef aan dit bijzondere gebouw. Het is fijn om te kunnen genieten van de mensen en de mooie ontmoetingen.

Ook jij bent van harte welkom!

Neem gerust contact op als je wilt weten wat ik voor jou zou kunnen doen.

Je krijgt altijd een eerlijk advies.

Met warme groet,

Brendy Vorderman

Je vindt mij in de Nettenfabriek, spoorstraat 27B, 7311PE in Apeldoorn

Ik ben bereikbaar via whatsapp of telefoon op nummer 0623939553 Mailen mag ook, bijbrendy@gmail.com