Kleding

Naast haarstyling en visagie heb ik ook een passie voor kleding. Ik kan je helpen een fijne garderobe samen te stellen waar jij je lekker in voelt.

In 2013/2014 heb ik bij Stylingguide Academy de opleiding Imagocoach en Look & Feel coach gevolgd. Hier heb ik geleerd om nog bewuster gebruik te maken van kleur en vorm. Ook het vertalen van kleuren en de invloed van kleurgebruik op hoe je je voelt hebben mij enorm geïnspireerd.

De kleding die we dagelijks dragen, draagt ons ook. Door te kiezen voor vormen en kleuren die echt bij je passen kun je er zoveel beter uitzien en je ook zoveel lekkerder voelen!
Door bewust te kiezen voor een paar mooie kledingstukken waar je jarenlang plezier van hebt en deze goed te combineren kun je veel meer doen met minder kledingstukken. Ik kan je helpen met het maken van combinaties waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bijvoorbeeld door een combinatie te maken van mooie nieuwe duurzaam gemaakte stukken met unieke vintage kleding. Deze combinaties zorgen voor een onderscheidende unieke stijl.
Doordat je met minder kledingstukken veel meer kunt draag je ook bij aan minder verspilling van grondstoffen en energie. En als de kleding die je koopt duurzaam is geproduceerd draag je ook bij aan betere leefomstandigheden in de landen waar de kleding wordt gemaakt. Bovendien is de afwerking, de kwaliteit en het draagcomfort van de kleding veel beter en mooier waardoor je er nog meer van geniet. Als je kiest voor hergebruikte kleding bespaar je nog eens extra op je uitgaven.

We kunnen beginnen met een selectie van jouw eigen kleding. In een kledingkastsessie ruim ik samen met jou op en blijft alleen de kleding over waar je echt wat aan hebt. Ik maak nieuwe combinaties voor je en leer je te kiezen voor vormen en kleuren die jouw figuur, jouw ogen, huid en haar laten stralen. Na een kledingkastsessie is niet alleen jouw kast opgeruimd, ook in je hoofd zul je veel meer ruimte ervaren! Je zult weer blij voor je kast staan en makkelijk een paar mooie combinaties kunnen maken.

Vaak kun je met aanvulling van een paar goede basis items en accessoires een compleet nieuwe garderobe creëren. Hierin vind je moeiteloos verschillende looks die passen bij wat je die dag gaat doen. Ik kan je hierin adviseren of als je wilt kunnen we ook samen een shopsessie inplannen om de gewenste items voor je te vinden.
Na de kledingkastsessie/shopsessie krijg je als reminder foto’s van de combinaties die we hebben gemaakt zodat je kunt zien wat je hebt en wat je ermee kunt. Tip: Plak de foto’s aan de binnenkant van je kast, zo heb je alles in één oogopslag bij elkaar.

Voel je vrij om vragen te stellen

Contact met Sensistijl